11 Eylül 2009 Cuma

ESET Smart Security Business Edition 3.0.645


ESET Smart Security Business EditionESET Smart Security'nin kurumsal kullanıcılar için olan sürümü yukarıdaki anlatılan özelliklerin tümünü kapsar ve ek olarak büyüyen tüm işletmeler için başka faydalar ve kolaylıklar da sağlar:
Sunucu Kurulumları: ESET Smart Security çalışma grubu bilgisayarlarına yüklenebildiği gibi server işletim sistemlerine de yüklenebilmektedir. (Ev sürümü sadece çalışma grubu bilgisayarlarına yüklenebilir.) Server’lar da tehdit altında olduklarından bu özellik işletmeler için önemlidir. Serverlar korunmasız kalırsa tek bir virüs tüm sisteminizi alaşağı edebilir. Uzak Yönetim: ESET Remote Administrator ile güvenlik yazılımınızı dünyanın herhangi bir yerinden izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Bu özellik birden fazla lokasyonlarda çalışan firmalar ya da başka bir yerden sisteme müdahale eden yöneticiler için vazgeçilmezdir. "Yansı/Mirror" Yeteneği: ESET’in yansı/mirror yeteneği IT yöneticilerinin güncellemeleri çalışma grubuna bağımsız olarak yansıtarak bant genişliğinden tasarruf etmelerini sağlar. Bu da her bir çalışanın güncelleme almak için internete olan bağımlılığını ortadan kaldırır ve kaynak tasarrufu ile tehditler karşı hassaslık sağlar ESET Smart Security Business Editon güvenlik duvarı, antispam, ve ESET NOD32 Antivirus tarafından da sunulan aynı antivirus ve antispyware koruması ile internet tehditlerine karşı en gelişmiş güvenliği sağlar.
Bu tehditler değişik şekillerde gelebilirler. Aslına bakarsanız, siz bu cümleyi okumayı bitirinceye kadar virüs, truva atı, worm, rootkit, spyware gibi zararlı yazılımların aşağı yukarı 70 tane yeni varyantı açığa çıkmış olacak.
ESET Smart Security Business Edition sizi tehlikelerden uzak tutar. Ayrıca kişisel güvenlik duvarı sayesinde proaktif olarak içeriği süzebilir ve daha kişisel bir korunma sağlayabilirsiniz.
ESET Smart Security Business Edition geniş bir yelpazedeki tehditlere karşı bilgisayarınızı korumak için bir araya getirilmiş çözümler grubudur. Ödüllü ESET ThreatSense® teknolojisi üzerine kurulu ESET Smart Security, antispyware, antispam ve kişiselleştirilebilir güvenlik duvarı ile işinizi ve ailenizi internetteki tehlikelerden korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder